CoachingIn de paardensport komen ruiters regelmatig hobbels tegen op hun weg naar sportief succes. Soms kan het nodig zijn om even af te stappen van de geplande route of even niet met het de technische aspecten van paardrijden bezig te zijn, maar met de ontwikkeling van jezelf als ruiter… als mens.


Door haar opleiding als drijfverenconsultant Profile Dynamics®, Mind5© Optimal Leader, HBO coaching en loopbaanadvisering en kennis van de methodiek van coaching met paarden, kan Marian verschillende coachingsvaardigheden combineren om jouw als ruiter om het beste uit jezelf te halen.  


Sinds 2007 is Marian naast haar werk als docent en dressuurinstructeur zich persoonlijk en professioneel verder gaan ontwikkelen richting coaching voor een goede balans tussen voelen, denken en doen én om meer vaardigheden en tools te krijgen. Marian zag zowel op school als in de sport dat er veel potentieel niet optimaal benut wordt én dat veel mensen onder druk niet het beste van zichzelf laten zien. Marian is zich sindsdien tot op heden blijven ontwikkelen op dit vlak. Eigenlijk raak je nooit uitgeleerd op dit vlak, iedere gebeurtenis, ervaring en opleiding is weer een verdere stap in je zelfontwikkeling en Marian heeft gemerkt dat je daardoor mensen ook steeds beter bij kunt staan.  Als coach heb ik 100% aandacht voor jou. Ik ben ondersteunend en positief. Ik draag geen oplossing aan, maar kan je wel begeleiden in het vinden van de voor jou best werkende oplossing. Een die uit jouzelf komt en waar jij achter staat. Een oplossing die realistisch is én haalbaar. Coaching is maatwerk, dus wat voor de een werkt, werkt niet voor de ander. Ik ben oprecht geinteresseerd en nieuwsgierig, luister en stel vragen zodat we tot de kern komen. Mijn levenservaring geeft mij de nodige diepte om me te kunnen inleven en te putten uit eigen ervaring.

COACHEN MET PAARDEN


In aanvulling op de opleiding tot coach heb ik mij middels de opleidingen van Equicoaching en Horsense (2007-2010) meer verdiept in de methodiek van coachen met paarden waarbij je meer de rol van rol van procesbegeleider en observator op je neemt; wat is het gedrag van het paard als reactie op de mens?


LEES MEER

DRIJFVERENANAYLE PROFILE DYNAMICS ®


Marian is sinds 2009 gediplomeerd drijfverenconsultant van Profile Dynamics® . Een drijfverenanalyse geeft kleur en inzicht in jouw voorkeurgedrag, waar je kracht ligt en hoe je die zo goed mogelijk kunt inzetten. Doordat de analyse ook weerstanden in kaart brengt, is diepe reflectie mogelijk en kan Marian je helpen om je potentie optimaal te benutten


LEES MEER

MIND5©


Marian volgt het Mind5 Optimal Leader traject, zodat ze ruiters kan ondersteunen op weg naar hun optimale prestatie, ongeacht wat dat is. Behalve dat je met paardrijden technisch vaardig moet zijn, is het van doorslaggevend belang dat jij goed in je vel zit op je paard.


LEES MEER

Copyright © All Rights Reserved