Drijfverenanalyse Profile Dynamics

Drijfverenanalyse Profile Dynamics®

Sinds 2009 is Salva Paardensport gecertificeerd Profile Dynamics® consultant. Profile Dynamics® is een analyse die je inzicht geeft in je persoonlijke drijfveren. De analyse maakt een diepe reflectie mogelijk waardoor je jouw potentie optimaal kunt benutten. 

De drijfverenanalyse geeft je profiel weer in zeven kleuren die elk staan voor een herkenbare eigenschap, denkwijze of type gedrag. Je begint de analyse met het invullen van een vragenlijst. De antwoorden vormen een scoreprofiel waarmee je inzicht krijgt in jouw voorkeursstijlen, zoals resultaatgerichtheid, leiderschap of communicatie.

Hoe werkt het?

Profile Dynamics is een makkelijk te begrijpen methode, en daarom gebruiken wij hem graag. Wanneer we de drijfverenanalyse inzetten, sturen we jou een persoonlijke code toe. Met deze code kun je in je eigen omgeving inloggen, zodat je de vragenlijst in alle rust kunt invullen.

Na de analyse verwerken we je antwoorden en bespreken we de uitkomsten uitvoerig met jou . Een drijfverenconsult geeft enorm veel inzicht en concrete handvatten om verder te werken aan je doel in de paardensport

Je ontvangt een uitgebreide rapportage en de beschikking over de Profile Dynamics(r) app, zodat je er thuis nog eens rustig naar kan kijken en verder mee aan de slag kunt! 

De drijfverenanalyse van Profile Dynamics® heeft een wetenschappelijke basis en is ook een vast onderdeel in onze coachingstrajecten en teamanalyses voor ondernemers.

Individuele coaching

De persoonlijke analyse van Profile Dynamics® is een krachtig instrument dat je helpt jouw drijfveren te ontdekken en laat zien wat jouw voorkeuren zijn op bijvoorbeeld het gebied van functie en taken.

Lees meer over individuele coaching

Teamcoaching

Als ondernemer in de paardensportbranche ken je het probleem: je organisatie groeit, mensen zijn verschillend, het team ‘loopt niet’ of je krijgt je team niet mee met je ideeën en nieuwe plannen. Hoe breng je daar verandering in? Hoe zorg je voor een goed lopend team?  

Lees meer over teamcoaching