NIEUWS

Superhorse Dressuuravond: 'Van Fokkerij tot Topsport' 


Een fantastische dressuuravond tijdens het IICH Groningen 2019/2020


Op dinsdag 7 januari 2020 organiseren wij, (v.l.n.r.) Roland Hitze, Christa Larmoyeur en Marian Staal de Superhorse Dressuuravond tijdens het Internationaal Indoor Concours Hippique (IICH) Groningen.

Een avondvullend en bomvol programma met als thema 'Van Fokkerij tot Topsport'. Deze avond mag je als fokkerij en dressuurliefhebber niet missen!
Waarborg je vakmanschap als instructeur - Bit Magazine


Elke week krijg je een tip van een deskundige. Deze week is de tip afkomstig van instructrice, jurylid en amazone Marian van Calker.


“Instructeur word je vanuit verschillende drijfveren en motieven. Sommige instructeurs zijn begonnen vanuit hun professionaliteit als ruiter, anderen kiezen er bewust voor om een instructeursopleiding te gaan volgen. Een combinatie van beiden is natuurlijk ideaal, omdat je dan zowel over het voor onze sport zo belangrijke ruitergevoel beschikt, model kan staan voor toekomstige ruiters en ook nog eens beschikt over pedagogische en didactische kennis en vaardigheden om je leerling naar een hoger niveau te brengen en resultaat te boeken op wedstrijden.


Lees het volledige artikel op bitmagazine.nl

Marian van Calker-Staal naar overwinning in ZZ-Zwaar

Blij verrast was Marian van Calker-Staal vanmiddag toen ze zag dat ze het ZZ-Zwaar in Sonnega won. Met 62,86% wist de amazone uit Slochteren met haar Salva’s Florianthe (v. Samber) Hergen van Hall en Carera (v. Sorento) nipt voor te blijven. Bij de Young Riders ging de overwinning naar Robin Bernoski die Clever naar 64,47% stuurde en daarmee Richella Hertsig (62,85%) en Resonanz voor wist te blijven.


Lees het volledige artikel op horses.nl

Nederlands kampioen

In het weekend van 7 September was het weer de strijd om de Nederlandse titel voor meertallen tijdens de Hippiade te Ermelo. In 2012 behaalde het Z 4-tal team uitkomend voor S.E.O ook al de Nederlandse titel in de afdelings dressuur. Dit team wist met een prachtige score van 65.40% haar titel te behouden en mag zich weer een jaar Nederlands kampioen Z 4-tal noemen, tevens werd dit team reserve kampioen kür op muziek met een score van 66.58 %.

 


Lees het volledige artikel op middengroninger.nl

Nederlands kampioen

Ermelo - ERMELO - Het pony zestal van de vereniging SEO uit Schildwolde, is zaterdag in Ermelo Nederlands kampioen geworden in de klasse Z afdelingsdressuur, de hoogste klasse voor de pony’s.

 


Lees het volledige artikel op eemsbode.nl

Copyright © All Rights Reserved