Training & Instructie

Training & Instructie

Als ruiter ben je continu in ontwikkeling. Ben jij gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen ongeacht je niveau? Dan is ons Horse & Rider trainingstraject wellicht iets voor jou. 

Horse & Rider trainingstraject

Een trainingstraject houdt in dat we samen met jou een op maat gemaakt trainingsplan opstellen voor een bepaalde periode. Ons traject begint met het in kaart brengen van de huidige en gewenste situatie. Naast de privélessen, krijg je verschillende tools aangereikt zodat je ook thuis verder aan de slag kunt om verder te groeien. Daarnaast kun je gebruik maken van onze werkboeken, de fysieke en mentale vaardigheidstrainingen, de Houding & Zit workshops op onze eigen Joker en een online programma. Jouw ontwikkeling staat centraal. Dit vraag commitment van beide kanten.  Wij begeleiden je graag. Ben jij er klaar voor?

Of je nu een nog betere ruiter wil worden op wedstrijden of gewoon thuis je manier van rijden verder wilt ontwikkelen, wij hebben de volle aandacht voor jouw proces en resultaat. In onze ogen levert de weg naar je succes soms namelijk meer op dan het succes zelf. 

 

Wat bieden wij aan?

Drijfverenanalyse Profile Dynamics®

De drijfverenanalyse van Profile Dynamics geeft inzicht in waar jouw kracht ligt en hoe je die zo goed mogelijk in kan zetten. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? 

Lees dan verder.

XOET Scan

De XOET Scan brengt in kaart wat voor jou een prettis leer- en prestatieklimaat is. De XOET scan gaat dieper in op de relatie tussen sporter en trainer en is wetenschappelijk onderbouwd. 

Lees hier meer. 

Mind5©

We maken gebruik van het Mind5 Optimal Leader traject. Dat is een praktijkgericht stress en energieprogramma dat is gebaseerd op verschillende wetenschappelijke disciplines. 

Lees dan verder.

Naast deze methodieken gaan we samen aan de slag met een aantal andere zaken. Zo hebben we veel aandacht voor paardenwelzijn, kijken we naar de match met je paard, je houding en zit, bit en zadel. Met ons coachingstraject krijg je een andere, waardevolle kijk op jezelf en op de paardensport.